Velo

Velo snus är världens största tobaksfria snusproducent. Med över 25 smaker och många olika nikotinstyrkor i både slim och miniprillor finns något för alla snusare. Hitta din favoriter här på Nikoteket och beställ hem snabbt, smidigt och enkelt.

Vill du testa flera olika sorter från Velo? Bland din helt egna stock där du kan välja fritt från hela vårt sortiment med All White-snus.

velo snus

Visar alla 29 resultat

Visar alla 29 resultat

Om varumärket Velo

När det kommer till tobaksfritt snus så är Velo ett av de mest anrika. Velos historia började under namnet Epok, 2014. Under 2017 så köpte Brittish American Tobacco (BAT) upp Epok och bytte senare namn till Lyft under 2018 som blev det stora startskottet för All White kategorin.

Lyft presenterade stora nyheter och produkter som blev enorma succeér.

Efter många års innovation och explosion i populäritet så bytte Lyft under våren namn till VELO. Nu finns Velo i över 25 smaker och i ett stort spann av nikotinstyrkor.

Stor variation och unika smaker från Velo snus

Velo erbjuder ett stort utbud av smaker i sitt sortiment med nikotinpåsar. På nikoteket kan välja emellan 25 spännande smaker från Velo.

Med vår funktion ”blanda din egen stock” kan du välja ut dina egna favoriter från hela vårt Velo sortiment.

Du kan läsa mer om varje specifik produkt genom att klicka på länkarna nedanför.

Velo snus Nikotinstyrka är anpassade för alla användare

På alla snusdosor från Velo finns det märkt vilken nikotinstyrka snuset innehåller. Styrkorna är numrerade i 1-6 pluppar vilket innebär att det finns en styrka för alla användare.

I tabellen nedanför kan du se hur mycket varje plupp motsvarar i nikotinstyrka per gram.

Mini

 • 1 plupp – 8 mg nikotin per gram
 • 2 pluppar – 12 mg nikotin per gram
 • 3 pluppar – 16 mg nikotin per gram

Normal (Slim)

 • 2 pluppar – 8 mg nikotin per gram
 • 3 pluppar – 14,3 mg nikotin per gram
 • 5 pluppar – 15,6 mg nikotin per gram
 • 6 pluppar – 24 mg nikotin per gram

Velo produkte med 5-6 pluppar är de för användare som är ute efter en extra stark nikotinstyrka och är inget för den nya snusaren.

Prillformat på Velo’s snus

Velo snus kommer med två olika prillor:

 • Mini
 • Slim

Slim-formatet är något mindre än en normal prilla. Mini-prillan är ännu mindre än Slimprillan. De två olika prillformaten gör att det finns en storlek och passform för snusares preferenser.

Oavsett vilken typ av prilla du föredrar finns båda formaten i olika smaker och nikotinstyrka för att behaga alla användare.

Köp Velo snus online på Nikoteket

På Nikoteket kan du välja mellan 25+ olika smaker och nikotinstyrkor från varumärket Velo.

Du väljer själv om du vill köpa Velo snus med:

 • 1-pack
 • 5-pack
 • 10-pack

Köper du 10-pack kostar en dosa Velo 35,90 kr/st.

Vill du variera dina val rekommenderar vi att blanda din egen stock Velo eller välja fritt från hela vårt tobaksfria sortiment på Nikoteket.

Vi bjuder på frakten om du handlar för 599 kr och uppåt på Nikoteket. Vi levererar till hela landet och om du beställer innan klockan 14:00 på vardagar så skickar vi din beställning samma dag.

I vanliga fall tar det 1-3 arbetsdagar innan beställningen kommer till dig.