Sveriges största sortiment

Fri frakt över 399:-

Beställningar innan 14.00 på vardagar skickas samma vardag.

Kundtjänst

Välkommen till Nikoteket Kundtjänst!

På Nikoteket värdesätter vi varje enskild kund och strävar efter att erbjuda en förstklassig shoppingupplevelse, både vad gäller våra produkter och vår service. Oavsett om du har frågor, funderingar eller behöver hjälp med en order, är vårt kundtjänstteam här för att assistera dig.

Vanliga Frågor (FAQ):
Innan du kontaktar oss, rekommenderar vi att du tar en titt på vår FAQ-sektion där vi har samlat svaren på de mest frekvent ställda frågorna. Det kan vara så att svaret på just din fråga redan finns där!

Kontakt:
Om du inte finner svaret i vår FAQ eller om du har andra ärenden att diskutera, tveka inte att kontakta oss:

  • E-post: kundtjanst@nikoteket.se
  • Telefon: 070-279 05 86
  • Öppettider: Måndag till Fredag, kl. 10:00 – 18:00
  • Feedback:
    Vi är ständigt på jakt efter sätt att förbättra vår service. Har du några förslag, feedback eller kommentarer? Hör av dig! Vi uppskattar all input vi får från våra kunder.

    Tack för att du valt Nikoteket. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

FAQ

Vi erbjuder frakt via Postnord, vanligtvis tar det 1-2 arbetsdagar innan paketet levereras. Men detta kan variera beroende på vad som beställts, vart paketet skickas och andra faktorer utom vår kontroll. 

Alla våra betalningar sker via Payson. Payson erbjuder betalning via Swish, kortbetalning, banköverföring eller faktura.
Om du väljer att betala mot faktura via Payson så är betalningsvillkor är 14 dagar och fakturan kommer att skickas till din e-postadress. För att betala mot faktura måste Du ha fyllt 18 år, vara folkbokförd i Sverige samt godkännas i den kreditprövning som genomförs.
För fullständiga vilkor läs www.payson.se

I Sverige styr tobakslagen och nikotinlagen åldersgränsen för berörda produkter. För att handla tobak och nikotinprodukter måste man vara 18+. Vi på Nikoteket tar ansvar och säljer inga produkter till någon under 18. Även om produkterna är tobak och nikotinfria!

Bästa sättet att komma i kontakt med oss är via mail. support@nikoteket.se.hemsida.eu

Vi tillhandahåller inte någon spårningslänk/spårnings-id automatiskt. 
Vi rekomenderar dock att ladda ner Postnord app till IOS/Android. I appen registreras alla våra paketet automatiskt så länge ni har registrerat samma telefonnummer i appen som ni använde till beställningen. 

För att kolla statusen på din order, logga in på ditt konto och gå till ”Mina beställningar”. Där hittar du all nödvändig information om din order och dess leveransstatus.

Returer och reklamationer:
Vi strävar alltid efter att du ska vara 100% nöjd med ditt köp. Om du av någon anledning önskar returnera eller reklamera en produkt, besök vår retur- och reklamationsida för detaljerad information om processen.