All White

All White, tobaksfritt snus, nikotinpåsar. Ja, kärt barn har många namn. Oavsett vad man kallar det så har de tagit Sverige och världen med storm. Det som började som ett alternativ till tobak har snabbt blivit en ny favorit bland många. Numera finns det tobaksfria snuset i hundratals olika smaker, märken och nikotinstyrkor. På Nikoteket.se hittar du ett av Sveriges största utbud av All White.

Vill du testa flera olika All White-produkter? Du kan blanda din helt egna stock (10-pack) för 399 kr och välja produkter från hela sortimentet med vitt snus på Nikoteket.se!

Visar 1–60 av 377 resultat

Visar 1–60 av 377 resultat

Vad innehåller all white snus istället för tobak?

All White nikotinpåsar skiljer sig genom att inte innehålla tobak, vilket har varit en huvudingrediens i traditionellt snus. Istället utgörs dessa påsar av en kritvit, torr blandning av cellulosafibrer och smakaromer. Nikotinet kommer från nikotinsalt, extraherat från tobaksplantan utan att själva tobaken. Detta resulterar i nikotinpåsar som inte bara är fria från tobaksrelaterade missfärgningar av tänderna, utan även eliminerar den karakteristiska doften av snus.

Sveriges största utbud av all white snus

All White nikotinpåsar erbjuds i en mångfald av smaker som sträcker sig från klassiska mintvarianter till mer vågade smakkombinationer som Jalapeno & Habanero, kaffe, lakrits, kola, samt olika bär- och fruktsmaker.

På Nikoteket har vi ett stort sortiment med tobaksfritt snus (all white) och vågar säga att du inte hittar större utbud någon annanstans.

Här hittar du både populära varumärken och nya spännande produkter. I listan nedanför hittar du både nya och etablerade varumärken på marknaden inom kategorin vitt snus.

Klicka på varumärket eller direkt på den produkt du vill läsa mer om.

Om du är ute efter ett specifikt vitt snus kan du enkelt söka efter produkten i fältet högst upp på sidan.

All White snus med hög nikotinstyrka

All White snus kommer i mängd olika smaker och nikotinstyrkor. Vi kommer att titta närmare på ett par produkter med extra hög nikotinstyrka för den som verkligen vill känna ett tryck under läppen.

 • Cuba
  Cubas snusprodukter är en av de starkaste på marknaden med hela 43 mg nikotin i varje prilla. Med andra ord är det inget för nybörjare utan för den som verkligen är ute efter tobaksfritt snus med riktigt hög nikotinstyrka. Snuset kommer i flera olika smaker som banan, körsbär, yoghurt, jordgubb, ananas och ost.
 • Loop
  Loop har flera olika nikotinstyrkor där den starkaste varianten Hyper Strong vilket är märkt på dosan. Nikotinstyrkan för Hyper Strong är 15,6 mg per portion och finns i smakerna Jalapeño Lime,  och Habanero Mint.
 • Velo
  Velo har fem olika kategorier som syns i pluppar på varje snusdosa. Den starkaste varianten med fem pluppar har en nikotinstyrka på 17 mg per prilla med smaker som pepparmint.

Vill du läsa mer om riktigt starkt snus och vilket som är det starkaste i Sverige kan du kolla in vår blogg, Sveriges starkaste snus.

Nikotinpåsar i olika storlekar och former

Nikotinpåsar finns i olika format för att tillgodose olika användares preferenser.

För de som föredrar diskretion finns mini snus, det minsta formatet, samt slim snus som är långsmala prillor.

Det har även blivit populärt att erbjuda normalstora prillor. Dessa är ofta riktade till före detta användare av tobakssnus där prillorna är lite större än de traditionella slim-prillorna.

Det vanligaste formatet för prillor inom All White snus är Slim.

Är All White starkare än vanligt snus?

Styrkan på All White snus varierar mellan olika märken och sorter. Det finns både nikotinpåsar med låg och hög nikotinhalt. Dosan är märkt med en tydlig indikation av nikotinstyrkan som anges i olika skalor beroende på varumärke.

Ibland kan det vara svårt att veta exakt hur starkt eller svagt vitt snus är i förhållande till andra produkter på marknaden då varumärken har sin egna märkning. Vill du exakt hur mycket nikotin varje prilla innehåller kan du besöka den specifika produkten så står det angivet på sidan.

Skillnaden på vitt snus och vanligt snus

Det finns flera skillnader mellan vitt snus (nikotinpåsar) och snus med tobak. Här är några skillnader som vi tycker sticker ut.

 1. Vitt snus missfärgar inte tänderna på samma sätt som tobakssnus gör
 2. All White snus har längre hållbarhet
 3. Vitt snus finns i en mängd olika smaker med varierande nikotinstyrka
 4. Vitt snus tenderar att rinna mindre

Vad är åldersgränsen för att köpa All White snus?

Precis som med traditionellt snus gäller en åldersgräns på 18 år för köp av All White nikotinpåsar. En ålderskontroll genomförs vid beställning, vilket innefattar verifiering med hjälp av BankID via vår betalningspartner.

Är All White snus billigt?

Precis som med tobakssnus finns det många olika varumärken och produkter av det vita snuset med olika prissättning. Det finns All White snus som kostar från 27,90 kr upp till 45 kr per dosa.

Vid köp av 5-pack eller 10-pack är priset per dosa något lägre i jämförelse med köp av enstaka dosor.