Helwit

Helwit är ett hållbart All White-snusvarumärke från Yoik, tillverkat i en klimatsmart fabrik med fossilfria dosor av tallolja. Deras smaker, utvecklade med experter, erbjuder en långvarig smak- och nikotinupplevelse för snusentusiaster som värdesätter kvalitet och miljöhänsyn.

Helwit

Visar alla 13 resultat

Helwit är ett nytt All White-snusvarumärke som skapas av Yoik. Deras klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö är självförsörjande genom ett närliggande vattenkraftverk, vilket bidrar till en hållbar produktionsprocess. Helwit fokuserar på hållbarhet och miljövänlighet i hela sin verksamhet.

En av de unika aspekterna av Helwit är dosans tillverkning, som användar tallolja som är ISCC-certifierat och helt fossilfritt. Detta minskar CO2-utsläppen från dostillverkningen med över 85%. Helwit strävar efter att erbjuda en naturlig smakupplevelse med långvarig smak- och nikotinleverans. De har samarbetat med ledande smakexperter för att skapa välbalanserade smaker.

Helwit snus finns i olika smaker, inklusive Blueberry, Violet, Cola, Mocha, Mint, Salmiak, Orange, och Cherry. Dessa smaker återspeglas i dosans färg, vilket gör det enkelt för konsumenterna att välja sin favoritsmak. Produkten innehåller högkvalitativt nikotin och godkända livsmedelsingredienser.