Helwit

Helwit är ett hållbart vitt snus från Yoik, tillverkat i en klimatsmart fabrik med fossilfria dosor av tallolja. Deras smaker är utvecklade av experter och erbjuder en långvarig smak- och nikotinupplevelse för användare som värdesätter kvalitet och miljöhänsyn. Välj bland spännande smaker som cola, viol, mynta, apelsin, banan och blåbär.

helwit

Visar alla 15 resultat

Om varumärket Helwit

Helwit är ett tobaksfritt snusvarumärke som tillverkas av företaget Yoik. Deras klimatsmarta fabrik i Gransholms Bruk utanför Växjö är självförsörjande genom ett närliggande vattenkraftverk, vilket bidrar till en hållbar produktionsprocess. Helwit fokuserar på hållbarhet och miljövänlighet i hela sin produktion och verksamhet.

Klimatanpassad tillverkning

En av de unika aspekterna av Helwit är dosans tillverkning, som användar tallolja som är ISCC-certifierat och helt fossilfritt. Detta minskar CO2-utsläppen från dostillverkningen med över 85%.

Helwit erbjuder ett stort urval av smaker

Helwit strävar efter att erbjuda en naturlig smakupplevelse med långvarig smak- och nikotinleverans. Varumärket har samarbetat med ledande experter för att skapa välbalanserade smaker för alla användare.

Helwit snus finns i olika smaker som blåbär, viol, cola, kaffe, mint, salmiak, apelsin, och körsbär. Dessa smaker återspeglas på dosans färg, vilket gör det enkelt för användare att komma ihåg sin favoritsmak.

Här smakerna Helwit erbjuder som du kan köpa direkt här på Nikoteket. Vill du läsa mer om en specifik smak kan du klicka dig vidare få mer information om just den produkten.

Styrka och nikotinhalt – Helwit

Helwit har en skala 1-4 som indikerar produktens nikotinstyrka. Nikotinhalten på produkter från Helwit varierar från 7 mg/g upp till 15 mg/g.

Normalstyrkan 1-2 har en nikotinhalt mellan 3,5 mg och 4,5 mg per portion. Styrka nummer 4 eller Extra Strong som det står på dosorna har en nikotinhalt på 7,5 mg per portion.

Format och innehåll i prillan

Alla sorter  från Helwit är i formatet slim för en diskret och bekväm användning.

Beställ Helwit nikotinpåsar på Nikoteket.se

På Nikoteket kan du enkelt och smidigt beställa Helwit nikotinpåsar. Vi har idag 15 produkter från Helwit med olika smaker och styrkor för att behaga alla användare.

Du väljer själv om du vill beställa:

  • 1-pack
  • 5-pack
  • 10-pack

Vill du beställa flera olika sorter kan du blanda din egna stock här på Nikoteket och välja fritt från hela vårt All White-sortiment.

Snabb leverans till hela Sverige

Det går att beställa på Nikoteket oavsett var du är bosatt i Sverige. Leveranstiden är 1-3 arbetsdagar. Alla beställningar innan klockan 14:00 på vardagar packas och skickas iväg samma dag.

18 årsgräns för att beställa på Nikoteket

För att beställa tobaks- och nikotinprodukter samt nikotinfria produkter på Nikoteket måste du ha fyllt 18 år. Åldern på den som beställer verifieras med hjälp av BankID när beställningen ska betalas. Adressen ditt beställningen ska gå måste vara i Sverige. Det går inte att göra beställningar utanför Sverige.